Buitengesloten. Wat nu? 24 uurs slotenservice.

U staat nu buitengesloten en het is 3 uur in de nacht? Geen nood! Als u nu belt sturen wij direct een slotenmaker.

Lock Secure heeft 365 dagen per jaar op ieder tijdstip van de dag een monteur in uw regio die direct uw kant op kan komen wanneer dit nodig is. Wij bieden 24 uurs slotenservice.

Wij zijn 24 uur per dag geopend, ook op feestdagen.

Wij komen 24 uur per dag wanneer u maar wilt. Staat u buitengesloten? Komt u uw woning niet meer in na een poging inbraak of functioneert het slot niet meer? Ongeacht het tijdstip, locatie en het probleem komen wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar om de deur te openen zonder schade, uw sloten vervangen of om nood reparaties uit te voeren na bijvoorbeeld een inbraak.

Wat het probleem ook is, wij zorgen er in ieder geval dat u rustig en veilig kunt slapen.

Wij komen 24 uur per dag waar u maar wilt

Of u nu in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag of Utrecht staat. LockSecure heeft altijd een monteur in de buurt om u 24 uur per dag snel weer binnen te laten. Ook om uw sloten te vervangen als dit nodig is.

Wist u dat?

  • Wij ook storingsdiensten rijden en dus 24 uur per dag overal service kunnen verlenen wanneer u ons nodig heeft?
  • Als u ’s avonds of ’ s nachts buitengesloten staat en het slot niet functioneert wij dit ook direct ter plaatse voor u oplossen ongeacht het tijdstip?
  • Onze monteurs standaard alles op voorraad in de auto hebben en direct alles op locatie naar wens kunnen uitvoeren. En dus ook ’s nachts uw slot vervangen als de situatie hierom vraagt?
  • Geen uitdaging voor ons te groot is en wij er alles aan zullen doen om u verwachtingen te overtreffen?