LET OP: Malafide slotenmaker actief

Op dit moment is er een malafide slotenmaker actief onder de namen;

 • NNS Lock Secure
 • NNS Service

‘NNS Lock Secure’ en ‘NNS Service’ is een oplichter van de bovenste plank!

Veel gedupeerde melden zich bij ons met klachten dat ze vele honderden euro’s hebben betaald voor simpel amateur werk. Wanneer ze bij deze slotenmaker willen aankloppen om hun klacht te bespreken is de (malafide) slotenmaker met de noorderzon vertrokken en natuurlijk nergens meer terug te vinden.

Deze malafide slotenmaker gebruikt afwisselende namen in de trend van ‘NNS Lock Secure’ en ‘NNS Service’ op facturen en bankrekeningen.
Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat dat wanneer u gebruik gemaakt heeft van de service van deze malafide slotenmaker en u terugkijkt op uw bankafschrift, dat u de naam ‘NNS Lock Secure’ tegenkomt. Wanneer u googled op ‘NNS Lock Secure’ komt u uit bij ‘Lock Secure Slotenmaker’ omdat de oplichter zelf geen eigen website heeft maar opdrachten aanneemt van zogenaamde ‘lead bedrijven’.

Lead bedrijven zijn bedrijven die iedere maand een nieuwe website maken waar opdrachten uitkomen. Deze opdrachten worden dan voor forse bedragen aan lokale ZZP’ers verkocht. Deze bedragen moet die ZZP’er natuurlijk terug verdienen en doet dit over uw rug door honderden euro’s te rekenen voor amateuristisch prutswerk.
Wanneer u zich meldt bij de website die u gebeld heeft om de slotenmaker in te schakelen wordt u verteld dat deze partij niet verantwoordelijk is voor het amateuristische prutswerk van de slotenmaker en zo wordt u van het kastje naar de muur gestuurd. Waarna u natuurlijk onderzoek en gaat googlen.

‘NNS Lock Secure’ of ‘NNS Service’ zijn een en hetzelfde bedrijf (vermoedelijk maar 1 persoon) die zich bewust verschuilt zodat u niet bij hem kunt melden indien u vragen of klachten heeft over de uitgevoerde werkzaamheden.

Deze oplichter werkt (zover bij ons nu bekend) in de regio van Tiel en omstreken.

Meer lezen over hoe malafide slotenmakers te werk gaan?
Lees dan hier verder »

Wat te doen bij oplichting?

Honderden euro’s betaald aan een oplichter, wat nu?
Uw zuurverdiende centen bent u kwijt, maar u kunt wel andere waarschuwen.

Dingen die u kunt doen;

 • Schrijf voor uzelf uw klacht zo gedetailleerd mogelijk op papier of email deze naar uzelf.
 • Meld uw klacht bij de Politie, dit kunt u doen door op deze link te klikken »
 • Meld uw klacht bij Programma Opgelicht, dit kunt u doen door op deze link te klikken »
 • Meld uw klacht bij Consuwijzer, dit kunt u doen door op deze link te klikken »
 • Schrijf online recensies over dit bedrijf EN over de website die u benaderd heeft.
  Zorg er wel voor dat u zeker weet welke website u benaderd heeft over wie u de klacht schrijft.
  Het zou natuurlijk erg vervelend zijn dat u uitlatingen op het internet doet over een bedrijf die u helemaal niet opgelicht heeft.