Cilinderslot

Een cilinderslot is een type slot dat bestaat uit een cilinder en een behuizing. Dit slot wordt geblokkeerd door plaatjes, stiften of kogeltjes zolang de juiste sleutel niet in het slot zit. Als de juiste sleutel in het slot zit blokkeren de plaatjes, stiften of kogeltjes de cilinder niet meer en kan deze gedraaid worden in het cilinderslot waardoor deze open of dicht gaat.

Er bestaan verschillende soorten kwaliteit cilindersloten. Cilindersloten met – en cilindersloten zonder SKG keurmerk. Wij adviseren altijd cilindersloten met keurmerk te nemen. Deze zijn getest door de Stichting Kwaliteit gevelbouw.

Het aantal sterren dat een SKG cilinder draagt geeft de zwaarte van de kwaliteit aan. Drie sterren is de beste kwaliteit cilinderslot en is tien minuten inbraakwerend. Een cilinderslot met 1 ster is 3 minuten inbraakwerend.

Onze zekerheden:

Lock Secure, uw slotenmakerGéén voorrijkosten*
Lock Secure, uw slotenmakerKlant is bij ons Koning
Lock Secure, uw slotenmakerSnel-Service©
Lock Secure, uw slotenmakerService en Kwaliteit gegarandeerd
Lock Secure, uw slotenmakerErkend & Gecertificeerde monteurs

Cilinderslot laten plaatsen?

Wilt u een cilinderslot in uw deur laten maken of repareren? Bij Lock Secure zijn er professionals die dit voor u kunnen doen. Een goede montage van het cilinderslot zorgt voor een langere levensduur van het cilinderslot. Daarnaast zorgt een goede montage ook dat de kwaliteit en dus de sterkte van het slot omhoog gaat.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en bieden door een groot gedeelte van Nederland onze diensten aan. Kijk bij werkgebied als u benieuwd bent waar wij allemaal werken.

24 uur service

Heeft u een spoedgeval en wilt u uw cilinderslot laten vervangen of repareren? Lock Secure is heeft een 24 uur service. Dit houdt in dat wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar staan om u te helpen. Onze werknemers staan altijd voor u klaar en zullen zo snel mogelijk aanwezig zijn zodat u rustig en veilig kunt slapen en wonen.

Kortom:

Een cilinderslot is een van de meest gebruikte sloten en is mits goedgekeurd en goed gemonteerd erg betrouwbaar. Onze slotenmakers kunnen deze sloten installeren, repareren en vervangen. Neem snel contact op en kijk wat onze slotenmakers voor u kunnen betekenen.

Telefoon: 088 – 766 20 20
E-mail: info@locksecure.nl

Direct een slotenmaker? Bel 088 - 766 20 20 of stuur ons uw vraag:

star4,8Beoordeeld met een 9.1 uit 31 beoordelingen. Beoordelingen lezen? Bekijk deze pagina.