Deur slot

De eerste stap in het beveiligen van een huis is het hebben van een goed deur slot. Een goed slot houdt de inbreker buiten waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

Er zijn veel verschillende soorten sloten. Bij ieder object en budget past een ander deur slot. Vanzelfsprekend zijn de beste sloten ook de duurste sloten. Dit betekend echter niet dat de goedkopere sloten slecht zijn. Sloten met het keurmerk SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) zijn getest op de kwaliteit en zijn dus geschikt voor inbraakpreventie.

Lock Secure levert en installeert sloten uit eigen voorraad. Daardoor kunnen wij u snel helpen en zit u er weer veilig en gerust bij.

Deur slot laten plaatsen?

Wilt u een goed deur slot laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf met veel ervaring? Dan bent u bij Lock Secure aan het juiste adres. Wij plaatsen uw deur slot zo snel mogelijk. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten*, leveren wij uit eigen voorraad en werken wij klantgericht.

Bent u geïnteresseerd is het laten plaatsen van een nieuw deurslot of in een van onze andere diensten. Kijk dan bij ons werkgebied of uw woonplaats er tussen staat. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

* Wanneer u door ons de werkzaamheden laat uitvoeren.

Onze zekerheden:

Lock Secure, uw slotenmakerGéén voorrijkosten*
Lock Secure, uw slotenmakerKlant is bij ons Koning
Lock Secure, uw slotenmakerSnel-Service©
Lock Secure, uw slotenmakerService en Kwaliteit gegarandeerd
Lock Secure, uw slotenmakerErkend & Gecertificeerde monteurs

24 uur service

Wilt u een deurslot laten plaatsen en moet dit direct gebeuren? Dat is bij Lock Secure geen probleem, wij hebben een 24 uurs service. Wij zorgen dat uw deurslot vervangen wordt zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen.

Wij werken door een groot gedeelte van Nederland. Kijk bij werkgebied om te zien waar wij allemaal werkzaam zijn.

Kortom:

Een deurslot is de eerste stap in de beveiliging van een huis of kantoor. Voor een nauwkeurige plaatsing van deursloten kunt u contact op nemen met ons en wij zorgen dat u zich weer veilig voelt in uw huis.

Telefoon: 088 – 766 20 20
E-mail: info@locksecure.nl

Direct een slotenmaker? Bel 088 - 766 20 20 of stuur ons uw vraag:

star4,8Beoordeeld met een 9.1 uit 31 beoordelingen. Beoordelingen lezen? Bekijk deze pagina.