Deuren

De deur van uw woning of van uw bedrijfspand vergt zo nu en dan uw aandacht. Zo kan het zijn dat uw deur opnieuw afgehangen moet worden, dat uw deurbeslag vervangen moet worden of dat er een complete nieuwe deur geplaatst moet worden. Lock Secure helpt u met al deze zaken en is al vele jaren een betrouwbare partner gebleken op het gebied van deuren.

Bekijk hieronder de services die wij bieden op het gebied van deuren en klik gerust op de meer informatie knoppen om verder te lezen.

Liever direct een slotenmaker spreken over uw deur? Bel dan geheel vrijblijvend met: 088 – 766 20 20 of e-mail ons op: info@locksecure.nl.

Afhangen deuren

Afhangen deuren

Na verloop van tijd zou het zo kunnen zijn dat uw deur begint te klemmen of dat uw deur niet goed meer sluit. Dit gebeurt vroeg of laat met bijna elke deur.

Wanneer dit het geval is kan uw deur opnieuw afgehangen worden. Wilt u meer informatie? Lees dan hier verder.

Nieuwe deur plaatsen

Toe aan een nieuwe deur? Heeft uw huidige deur schade opgelopen of wilt u gewoon een hele nieuwe deur?

Laat u een nieuwe deur plaatsen? Hou dan ook rekening met een eventueel nieuw deurbeslag! Meer lezen? Lees dan hier verder.

Deurbeslag

Deurbeslag

Het deurbeslag is het gedeelte van de deur wat te maken heeft met de sluiting. Dit kan het slot zijn, maar ook het eventueel aanwezige veiligheidsbeslag.

Heeft u nieuw deurbeslag nodig? Lock Secure levert en plaatst (of 1 van beide) deurbeslag. Lees hier meer over deurbeslag.

accessoires

Accessoires

Naast het deurbeslag zijn er nog meer items die met uw deur te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan uw brievenbus, tochtstrips enz. Lock Secure levert en plaatst uw deur accessoires.

Bekijk hier alles accessoires die wij leveren en eventueel plaatsen.