Het deurbeslag is het gedeelte van de deur wat te maken heeft met de sluiting. Dit kan het slot zijn, maar ook het eventueel aanwezige veiligheidsbeslag. Denk ook aan de cilinder waar u uw sleutel insteekt. Ook dit behoord tot het deurbeslag. Hieronder vindt u diverse voorbeelden van deurbeslag dan wij kunnen leveren en plaatsen.

Liever direct een slotenmaker spreken over uw deur?
Bel dan geheel vrijblijvend met: 088 – 766 20 20 of e-mail ons op: info@locksecure.nl.

Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag zijn sloten of beslag dat gekenmerkt wordt door de keurmerken (bijvoorbeeld van Politie of SKG) en de hoge inbraakweerendheid die ze hebben. Zo is het niet mogelijk om een veiligheidscilinder te breken of te kerntrekken.

Over het algemeen kan gesproken worden dat hoe meer sterren een veiligheidsbeslag heeft, hoe beter de bescherming tegen inbraak is.

Over het algemeen is deurbeslag een totaal naam waaronder ook oplegsloten, insteeksloten, bijzetsloten en veiligheids-cilinders kunnen vallen.

Meerpuntsloten

Dit zijn sloten die op meerdere punten een deur afsluiten. Het voordeel van een meerpuntsslot is dat de deur vanuit één bedieningspunt wordt afgesloten. Bij nieuwe deuren worden vaak meerpuntssloten gebruikt. Je vind deze sloten ook vaak in de nieuwere schuifpuien.

Veiligheidsscharnier en dievenklauwen

Draait je deur naar buiten? Dan wil je weleens de deur op bijvoorbeeld een kier zetten, zonder dat de deur onbeschermd openstaat. Dit is mogelijk met dievenklauwen. Zodra de deur op een bepaalde stand staat, valt de deur (ditzelfde geldt ook voor ramen) in de beveiliging.

Anti-inbraakstrip

Met een anti-inbraakstrip wordt voorkomen dat een inbreker een schroevendraaier of kovoet tussen de deur en het kozijn kan plaatsen. Hierdoor wordt het lastiger om de deur uit het kozijn te breken.

Advies over het juiste deurbeslag?

Is het u gaan duizelen van alle mogelijkheden die er zijn omtrent de verschillende soorten deurbeslag? Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Echter, het blijft belangrijk dat u uw deur zo goed mogelijk beveiligd.

Laat u geheel vrijblijvend en professioneel adviseren. Bel: 088 – 766 20 20 of e-mail ons op: info@locksecure.nl.