Nieuwe deur plaatsen

Toe aan een nieuwe deur? Heeft uw huidige deur schade opgelopen of wilt u gewoon een hele nieuwe deur? Laat deze dan plaatsen door een professional. Vaak zijn slotenmakers bij uitstek de aangewezen personen om nieuwe deuren te plaatsen.

Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u service te verlenen wanneer u ons nodig heeft!

  • Spoed opdrachten worden direct uitgevoerd
  • Elke situatie wordt vakkundig en snel afgehandeld
  • Wij garanderen service en kwaliteit
  • Wij staan u persoonlijk te woord

Nieuwe deur plaatsen?

Is uw deur aan vervanging toe? Of is de deur na inbraak niet meer te herstellen? Wij plaatsen een compleet nieuwe deur inclusief hang- en sluitwerk. U kunt bij ons terecht voor een mooie sierdeur maar uiteraard ook voor de wat normalere deuren.

Onze jarenlange ervaring en precisie hebben ervoor gezorgd dat wij ons deurenspecialist mogen noemen en zodoende bijna elke deur kunnen leveren en plaatsen. Heeft u al een deur maar klemt deze of gaat deze niet meer goed dicht? Dan is het opnieuw afhangen van de deur vaak al voldoende.

Hoe wij u van dienst zijn.

1. U belt 088 – 766 20 20 en u krijgt direct een deurspecialist aan de lijn.
2. U verteld in het kort wat de situatie is.
3. Wij sturen komen bij u langs om uw aanvraag te bespreken en een vrijblijvend voorstel te doen.

Deurbeslag en accessoires

Naast het compleet nieuwe deur plaatsen, leveren en plaatsen wij ook deurbeslag. Denk hierbij aan cilinders, deurknoppen enz. Bekijk onze deurbeslag pagina om meer te lezen over de soorten deurbeslag welke geplaatst kunnen worden op uw nieuwe deur.

Daarnaast wilt u misschien ook een nieuwe brievenbus of bijvoorbeeld een tochtstrip. Ook voor deur-accessoires kunt u bij Lock Secure terecht. Wij leveren en plaatsen diverse accessoires.

Nieuwe deur laten plaatsen?

Wilt u een nieuwe deur plaatsen? Lat dit dan over aan de professionals van Lock Secure. Met de juiste techniek, ervaring en middelen leveren en plaatsen wij snel en vakkundig uw nieuwe deur.

De monteur doet alles met u in overleg, zo komt u niet voor verassingen te staan.