Inbraak herstel

Wanneer u te maken krijgt met een inbraak is dit meestal erg vervelend. Of de inbreker nu binnen geweest is of niet, er wordt meestal veel schade gemaakt. Het inbraak herstel of wel, het oplossen van de schade na een inbraak of een poging hiertoe, behoord tot de werkzaamheden die Lock Secure biedt.

Direct een slotenmaker voor inbraak herstel nodig?
Bel Lock Secure: 088 – 766 20 20 of e-mail ons op: info@locksecure.nl.

Inbraak schade herstel

Het herstellen van de schade na een inbraak valt meestal onder uw inboedel of opstal verzekering. Echter neemt dit niet weg dat het herstellen van inbraakschade lastig is en veel tijd en energie vergt. Heeft u schade aan kozijnen, deuren, ramen of uw beslag? Dan neemt Lock Secure graag die zorgen op zich. Wij realiseren inbraak herstel voor particulieren en bedrijven.

Is er zojuist bij u ingebroken? Wij werken 24 uur per dag. Kijk op onze 24 uurs service pagina voor meer informatie omtrent deze service.

Inbraak herstel schade
Ruit Inbraak herstel Lock Secure
Inbraak herstel

Tijdelijke sloten en ruitafdichtingen

Wanneer u op een inbraak of een poging daartoe stuit is dit vaak ‘s avonds of ‘s nachts. Maar ook wanneer u overdag een dergelijke inbraak of een poging daartoe constateert kan het zijn dat u direct een nieuw slot of een ruitafdichting nodig heeft. Lock Secure kan 24 uur per dag een tijdelijk slot monteren op uw deur of raam of u voorzien van een noodafdichting voor uw ruit.

Zo bent u snel geholpen, terwijl u de tijd heeft om na te denken hoe u de permanente oplossing wilt vormgeven.