Ruit afdichtingen

Heeft u met spoed een specialist nodig om uw deur, raam of schuifpui af te dichten? Lock Secure zorgt ervoor dat de ruit van uw voordeur, achterdeur of raam wordt afgedicht. U kunt dan de woning of uw bedrijfspand snel en veilig afsluiten.

Ook wanneer uw ruit én uw deur bijvoorbeeld kapot zijn kunnen wij u van dienst zijn. Onze slotenmakers hebben een breed scala aan materialen bij zich waardoor ze direct op vele verschillende situaties in kunnen spelen. Wij kunnen u bijvoorbeeld direct helpen bij het plaatsen van een nieuw slot, het inmeten van nieuw glas of het repareren van uw schuifpui.

Lock Secure werkt 24 uur per dag. U kunt ons dus altijd bereiken. Bel bijvoorbeeld met 088 – 766 20 20 of stuur ons een e-mail op: info@locksecure.nl.

Ruit afdichtingen op maat

Elke situatie is verschillend, en vraagt om een andere aanpak. Iedereen gaat graag met een gerust hart van huis, wij kunnen u adviseren wat in uw situatie de beste keuze zal zijn.

Is er bij u ingebroken? Dan sturen wij een monteur die meteen op locatie de situatie inschat. Eventuele extra beveiliging kan dan direct geregeld worden. Dit kan op elk gewenst tijdstip van de dag, ook in de avond en weekend uren.

Ruit afdichtingen? Lock Secure staat voor u klaar
Ruit afdichtingen en een slotenmaker nodig?
Ruit afdichtingen? Slotenmaker Lock Secure

Snel en vakkundig geholpen worden?

  1. U belt Lock Secure op 088 – 766 20 20 en u krijgt direct een slotenmaker aan de lijn.
  2. U verteld in het kort wat de situatie is en u kan direct gebruik maken van onze Snel-Service©.
  3. Wij sturen een monteur naar het opgegeven adres en uw probleem wordt direct ter plaatse opgelost.

Een professioneel en deskundig team van slotenmakers staat dagelijks voor u klaar en helpt u bijvoorbeeld bij het afdichten van uw ruit.