Ruitschade?

Erg vervelend: ruitschade. Het laten repareren van uw ruit wordt echter een stuk minder vervelend wanneer u Lock Secure inschakelt. Wij regelen alles voor u. Zo kunnen wij bij ruitschade tijdelijk een noodafdichting realiseren, gelijk een nieuwe ruit opmeten om deze op een later tijdstip te laten plaatsen.

Ruitschade kan op vele soorten manieren ontstaan. Zo kan de natuur, een ongelukje of bijvoorbeeld een bal een ruit aardig beschadigen. Heeft u behoefte aan een snelle noodafdichting? Ook dan helpt Lock Secure u snel en professioneel. Maak dan gebruik van onze snelservice© of vraag ons advies en bel met Lock Secure: 088 – 766 20 20.

Wanneer u Lock Secure inschakelt om uw ruitschade op te laten lossen kunt u er van uitgaan dat uw ruitschade professioneel en op maat opgelost en aangepakt wordt.

Lock Secure: directe hulp bij ruit schade.

Heeft u ruitschade en heeft u behoefte aan iemand die uw ruitschade (al dan niet tijdelijk) kan oplossen? Bel dan Lock Secure: 088 – 766 20 20 uw eigen specialist op het gebied van ruitschade en noodafdichtingen.

Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u service te verlenen wanneer u ons nodig heeft!

  • Spoed opdrachten worden direct uitgevoerd
  • Nood afdichting zonder zichtbare schade achteraf
  • Elke situatie wordt vakkundig en snel afgehandeld
  • Noodafdichting en herstel werk door 1 partij

Heeft u ruitschade? Lock Secure verzorgt zowel de nood afdichting als de herstel werkzaamheden. Zo krijgt u te maken met 1 partij, wel zo makkelijk.

Snel en vakkundig geholpen worden?

  1. U belt Lock Secure: 088 – 766 20 20 en u krijgt direct een slotenmaker aan de lijn.
  2. U verteld in het kort wat de situatie is en u kan direct gebruik maken van onze Snel-Service©.
  3. Wij sturen een monteur naar het opgegeven adres en uw probleem wordt direct ter plaatse opgelost.