Preventieadvies op maat

Voorkom inbraak met het juiste preventieadvies. De professionals van Lock Secure bieden u het juiste preventieadvies op inbraken. Onze moneur heeft specifieke kennis omtrent woonhuis- en bedrijfsbeveiliging en weet elk object minder aantrekkelijk te maken voor inbrekers.

Organisatorische, bouwkundige en elektronische elementen worden belicht, maar de nadruk zal liggen op de ramen en deuren. Dit omdat, uit ervaring, hier de grootste knelpunten zitten. Naast dat u sommige knelpunten zelf kunt oppakken kunnen wij andere zaken direct of na het uitbrengen van een offerte realiseren. Zo bent u direct beter beveiligd tegen inbrekers. U kunt diverse tips vinden op onze woonhuisbeveiliging pagina.

Preventieadvies? Lock Secure staat voor u klaar
Preventieadvies en een slotenmaker nodig?
Preventieadvies? Slotenmaker Lock Secure

Direct een afspraak maken met een professional op preventieadvies gebied?
Bel 088 – 766 20 20 of e-mail naar: info@locksecure.nl.

Gaat u met vakantie?

Denkt u goed beveiligd te zijn met een 3 punts slot of een anti-inbraak strip op de voordeur? In de meeste gevallen is dit de basis maar een koud kunstje voor inbrekers. Geef inbrekers geen kans en laat u adviseren.

U wilt weten hoe goed u beveiligd bent? Neem direct contact op en wij sturen u zo snel mogelijk een monteur. Deze zal u adviseren, u uitleggen waar de zwakke plekken zitten en kan indien gewenst meteen verbeteringen aanbrengen.

Wacht niet langer en laat u vandaag nog professioneel adviseren. Garantie voor veiligheid is met een gerust hart de deur uit!