Een sleutelplan of sluitplan wordt vaak ingezet als bepaalde personen geen toegang hebben tot bepaalde ruimten in een pand. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Wanneer alleen bepaalde personen in bepaalde ruimten mogen komen is het ook handig om een sluitplan/sleutelplan op te (laten) stellen.

Direct een slotenmaker laten komen om een sluitplan/sleutelplan uit te laten voeren?
Neem dan contact op met Lock Secure op 088 – 766 20 20 of info@locksecure.nl.

Sluitplan/sleutelplan

Een algemeen sleutelplan wordt meestal opgesteld om bijvoorbeeld diefstal te voorkomen (intern en extern). Er wordt vaak gewerkt met zogenaamde ‘moedersleutels en mono-sleutels” waarbij de moedersleutels toegang hebben tot meer of alle ruimten.

Het is bijvoorbeeld goed om een algemeen sluitplan/sleutelplan op te stellen wanneer te veel mensen een sleutel hebben, er onregelmatig gebruik gemaakt wordt van de diverse ingangen, er vrije toegangen zijn of wanneer er geen sleutelregistratie is. Als gevolg hiervan kunt u tegen problemen aanlopen zoals:

  • Het regelmatig open laten staan van ramen en deuren.
  • Er wordt gestolen of er verdwijnen items.
  • Er komen personen binnen die eigenlijk niet zo ver het pand in mogen komen.
  • Er is veel loos alarm.
Sluitplan/sleutelplan? Lock Secure staat voor u klaar
Sluitplan/sleutelplan en een slotenmaker nodig?
Sluitplan/sleutelplan? slotenmaker Lock Secure

Voordelen sleutelplan

Wanneer u een sluitplan/sleutelplan laat maken heeft dit diverse voordelen. Naast dat diegene die de sleutels krijgen verantwoordelijk worden voor hun sleutel en eventuele gevolgen van het opnemen en niet sluiten van deuren, biedt dit nog meer voordelen. Zo wordt het voor onbevoegden moeilijk om bepaalde ruimten binnen te dringen (dus ook voor inbrekers), zorgt dit voor een veiliger gevoel van uw medewerkers en geeft u meer controle over de werkvloer.

Opstellen sluitplan/sleutelplan

Het opstellen van een sluit/sleutelplan is veel werk. Gelukkig helpt Lock Secure u bij het op orde brengen van deze plannen. Onze professionele adviseurs bieden u specifieke kennis op dit gebied en denken graag met u mee.

Maak gerust een geheel vrijblijvend afspraak of vraag een offerte aan.