Insteekslot

Een insteekslot is een extra slot voor met name voordeuren. Dit slot is een extra beveiliging en een preventief middel tegen inbraken.

Een insteekslot is een bijzetslot geschikt voor alle soorten deuren. Deze sloten zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Veel insteeksloten hebben een SKG-keurmerk. Een voordeel van een insteekslot is de kleine normale sleutel en de mogelijkheid de cilinder te vervangen mocht deze stuk zijn.

Door de aanwezigheid van een cilinder is het ook mogelijk om dit bijzetslot gelijksluitend te maken met het hoofdslot. Voorwaarde is dat het merk en het profieltype van het hoofd- en bijzetslot hetzelfde zijn.

Onze zekerheden:

Lock Secure, uw slotenmakerGéén voorrijkosten*
Lock Secure, uw slotenmakerKlant is bij ons Koning
Lock Secure, uw slotenmakerSnel-Service©
Lock Secure, uw slotenmakerService en Kwaliteit gegarandeerd
Lock Secure, uw slotenmakerErkend & Gecertificeerde monteurs

Insteekslot  plaatsen?

Waar moet je op letten als je een insteekslot plaats of laat plaatsen?

  • Kies bij voorkeur voor een slot met SKG-keurmerk.
  • Kies bij voorkeur voor een slot met een doornmaat van minimaal 60 mm. Hierdoor blijft er ruimte over voor een anti-inbraakstrip
  • Vergeet niet om veiligheidsrozetten te kopen
  • Naast het slot en de veiligheidsrozetten heeft u ook een profielcilinder + veiligheidsbeslag nodig.

Als je een insteekslot wil plaatsen in een deur waarin ook glas is verwerkt, houdt dan bij het frezen, een veilige marge van 1 centimeter aan.

Slot kapot?

Werkt uw insteekslot niet goed? Dit betekent niet gelijk dat de cilinder stuk is. Vaak is de sluitkom of sluitplaat niet helemaal goed. Dit kan makkelijk opgelost worden. Is het insteekslot wel kapot dan is dit makkelijk te verhelpen door het vervangen van de cilinder.

Weet u niet wat de oorzaak is van uw defecte insteekslot? Dan kunt u altijd een monteur van Lock Secure inschakelen.

Kortom:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris hendrerit dolor ac justo dictum, quis blandit enim lacinia. Vivamus vel efficitur nisl. Vivamus quis mi ex. Morbi et eros ultricies, vestibulum felis eu, facilisis enim. Etiam elementum lacus nulla, sodales pretium metus cursus eget.

Telefoon: 088 – 766 20 20
E-mail: info@locksecure.nl

Direct een slotenmaker? Bel 088 - 766 20 20 of stuur ons uw vraag:

star4,8Beoordeeld met een 9.1 uit 31 beoordelingen. Beoordelingen lezen? Bekijk deze pagina.