Lock Secure is u graag van dienst.

Lock Secure is werkzaam in diverse regio’s, wij kunnen u dus in het grootste gedeelte van het land van dienst zijn wanneer u ons nodig heeft.

Staat u buitengesloten? Moeten u sloten met spoed vervangen worden of sluit uw deur niet meer af? Bel dan direct de slotenmaker uit uw regio en maak meteen gebruik van onze Snel-Service©.

Hiervoor kiest u voor Lock Secure:

Wij hechten veel waarde aan klantgerichte service. Daarom doen wij er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Een tevreden klant is erg belangrijk voor ons. Lees hier onze beoordelingen »

Lock Secure, uw slotenmaker Géén voorrijkosten*
Lock Secure, uw slotenmaker Klant is bij ons Koning
Lock Secure, uw slotenmaker Snel-Service©
Lock Secure, uw slotenmaker Service en Kwaliteit gegarandeerd
Lock Secure, uw slotenmaker Erkend & Gecertificeerde monteurs

Erkenning en certificering:

Lock Secure eist een blanco strafblad van haar werknemers. Deze worden dan ook allen gescreend op een justitieel verleden en zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag), welke elke 2 jaar opnieuw aangevraagd wordt.

Ook zijn alle monteurs VCA gecertificeerd en Politie Keurmerk Veilig Wonen Adviseur.

Op zoek naar een Politie Keurmerk Veilig Wonen certificaat? Lock Secure helpt u hieraan. Wij hebben een partner Erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen.

VCA veiligheid

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer van onze opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Al onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van een geldig VCA certificaat.

Lock Secure Slotenmaker werkt VCA veilig.

SKG keurmerk

SKG stelt zich tot doel het duurzaam borgen van prestaties en de veiligheid van industriële producten voor de gebouwschil. Dit door het waarborgen, en wanneer noodzakelijk, verhogen van de kwaliteit van producten en diensten van SKG voor de gevelindustrie, handel en uiteindelijk voor de consument. Wij werken dan ook uitsluitend met materiaal dat SKG gekeurd is.

Lock Secure Slotenservice werkt met SKG*** producten