Onderhoud sluiting

Het onderhouden van de sluitingen van uw ramen is erg belangrijk. Niet alleen voorkomt u zo onnodige dure reparaties op de lange termijn, maar zo voorkomt u ook dat uw ramen niet juist meer sluiten. Dit is natuurlijk weer zeer belangrijk omdat het juist sluiten van ramen bijvoorbeeld kan zorgen voor besparing op energiekosten.

Laat daarom met regelmaat uw raamsluitingen onderhouden door een professioneel bedrijf dat weet waar er op gelet moet worden.

Onderhoud raamsluitingen laten uitvoeren

Als geen ander weet Lock Secure wat er voor nodig is om uw raamsluitingen te onderhouden. Een regelmatige onderhoudsbeurt heeft de volgende voordelen:

  • U weet waar u aan toe bent.
  • Geen onverwachte kosten.
  • Altijd op en top beveiligd (op het gebied van uw raamsluitingen).
  • U heeft er zelf geen omkijken meer naar.
  • Wij kunnen u als service voorzien van beveiligingstips op locatie.

Een onderhoudsbeurt bestaat uit het smeren en, indien nodig, afstellen van uw hang en sluitwerk.

U ziet het: bij Lock Secure bent u bij het juiste adres wanneer u uw raamsluiting wilt laten vervangen. Naast deze service bieden wij ook het vervangen van uw raamsluiting of reparatie van uw raamsluiting aan. Onze monteur weet precies wat in uw geval de beste keuze is.

Slotenservice slotenservice
Onderhoud sluiting Lock Secure
Onderhoud sluiting of raamsluiting vervangen vooraf klein

Onderhoud draai/kiep raam

Onderhoud is extra belangrijk voor draai/kiep ramen. Goed afgestelde en goed gesmeerde draai/kiep ramen werken lichter, sluiten beter en gaan langer mee.

Op een raam van 1 meter hoog en 80cm breed zit al gauw 2 á 3 meter sluit- werk. Loopt dit sluitwerk droog of is de afstelling verkeerd (kan gebeuren door het natuurlijke zetten van raam en kozijn) dan wordt de aandrijfweerstand groter. De slijtage, en daarmee de kans op defecten, neemt hierdoor aanzienlijk toe. Het raam zal ook minder goed sluiten.