Vervangen raamsluiting

Is de sluiting van uw raam toe aan vervanging? Biedt de huidige sluiting niet de veiligheid die u zoekt? Dan kunt u natuurlijk uw huidige sluiting laten vervangen door Lock Secure. Lock Secure is gespecialiseerd in het vervangen en repareren van sluitingen. Hierbij letten wij op kwaliteit (inbraakwerend) en op betrouwbaarheid van het product. U weet zodoende dat u voor de komende jaren weer goed zit.

Schakel gerust Lock Secure in voor het vervangen van raamsluitingen. Wij helpen u altijd bij het maken van de juiste keuze en kunnen u geheel vrijblijvend een offerte/prijsopgave aanbieden.

Vervangen raamsluiting laten uitvoeren

Wanneer u door Lock Secure een sluiting laat vervangen weet u vooraf waar u aan toe bent. Daarbij weet u dat een professioneel team voor u klaarstaat wanneer u dat uitkomt. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kennis opgedaan en kunnen ook uw vervangende raamsluiting realiseren.

Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u service te verlenen wanneer u ons nodig heeft! Daarnaast bieden wij u ook de volgende voordelen:

  • Alle sloten in alle maten altijd meteen op locatie leverbaar
  • Spoed opdrachten worden direct uitgevoerd
  • Elke situatie wordt vakkundig en snel afgehandeld
  • Wij garanderen service en kwaliteit
  • Wij staan u persoonlijk te woord

U ziet het: bij Lock Secure bent u bij het juiste adres wanneer u uw raamsluiting wilt laten vervangen. Naast deze service bieden wij ook onderhoud van uw sluiting of reparatie van uw raamsluiting aan. Onze monteur weet precies wat in uw geval de beste keuze is.

Onderhoud sluitingen

Onderhoud van sluitingen is erg belangrijk. Goed afgestelde en goed gesmeerde ramensluitingen werken lichter, sluiten beter en gaan langer mee.

Op een raam van 1 meter hoog en 80cm breed zit al gauw 2 á 3 stuks sluit- werk. Loopt dit sluitwerk droog of is de afstelling verkeerd (kan gebeuren door het natuurlijke zetten van raam en kozijn) dan wordt de aandrijfweerstand groter. De slijtage, en daarmee de kans op defecten, neemt hierdoor aanzienlijk toe. Het raam zal ook minder goed sluiten.