Schade herstel schuifpui

Een schuifpui is een mooi item in huis woonhuis of bedrijfspand. Echter zijn schuifpuien ook zeer gevoelig voor schade. Schade aan schuifpuien kan zeer snel ontstaan door:

  • Het uit de rails lopen van de schuifpui.
  • Het vallen van voorwerpen tegen de schuifpuiwanden.
  • Inbraakschade.
  • Het disfunctioneren van sluitingen en hefbomen.

Het schade herstel schuifpui is vaak een belangrijke (spoed) klus. Echter is het repareren vaak lastig en omvattend. Lock Secure: 088 – 766 20 20 is gespecialiseerd in het schade herstel van een schuifpui. Naast het herstellen van schade aan schuifpuien doen wij ook schuifpui reparatie en sloten vervangen van schuifpuien.

Schade herstel schuifpui door de vakman

Lock Secure is dé expert op het het gebied van schade herstel aan uw schuifpui of reparatie van uw schuifpui. Het repareren en herstellen is een vak op zich omdat er vele soorten schuifpuien zijn en er vele soorten technieken worden toegepast.

Schade herstel schuifpui door Lock Secure
Schade herstel schuifpui
Schade herstel inbraak

Door deze verschillende puien kunt u zich waarschijnlijk wel voorstellen dat iedere pui een ander beslag heeft. Daarom heeft onze monteur vele soorten beslag bij zich en kan er altijd snel geschakeld en gerepareerd worden. Soms zal echter een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden omdat een element niet voorradig is of niet standaard is.

Veel ervaring met schuifdeuren

Verreweg de meeste van de schuifpuien zijn door ons al wel eens onder handen genomen of gerepareerd. Zodoende hebben wij veel ervaring in het herstellen van schade aan schuifpuien.

Benieuwd hoe Lock Secure ook uw schuifpui hersteld? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Lock Secure op. Wij helpen u graag en komen indien gewenst snel, zonder bijkomende kosten (mits anders gecommuniceerd) bij u langs om te kijken naar uw schuifpui.

Bel gerust met Lock Secure: 088 – 766 20 20 of vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan.