Schuifpui reparatie

Schuifpuien bestaan al heel wat jaren en worden in vele woningen toegepast. Zo zijn vooral de oudere puien, als er geen aanpassingen hebben plaatsgevonden, onveilig als het gaat om de inbraakveiligheid. Vaak zit er in de schuifdeur een klein slot dat de inbrekers buiten moet laten. Soms tref je bij de oudere puien een meerpuntsluiting van bedenkelijke kwaliteit.

Heeft u behoefte aan snelle service?
Vandaag bellen = vaak dezelfde dag nog opgelost.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 088 – 766 20 20 (ook ‘s avonds en in het weekend).

Hout, kunststof & aluminium

Er zijn veel verschillende soorten schuifpuien welke allemaal zo zijn voor en nadelen hebben. Zo hoeven kunststof schuifpuien niet geschilderd te worden. Een veelgemaakte fout is dat men denkt dat een kunststof schuifpui ‘onderhoud vrij’ is. Dat is deze niet, het mechanisme in iedere schuifpui heeft onderhoud nodig.

Houten schuifpuien bieden een robuuste uitstraling en kunnen in tegenstelling tot kunststof en aluminium schuifpuien in iedere gewenste kleur geschilderd worden die past bij uw voorkeur.
Het mechaniek van de welbekende ‘hef’ schuifpui is erg sterk en biedt een goede bescherming in combinatie met kerntrek beveiliging. Bekijk hier onze pagina: Wat is kerntrekken »

Onderhoud schuifpui

Door slecht of geen onderhoud verkort u de levensduur van uw schuifpui enorm! Een auto rijdt ook niet zonder olie in het motorblok.
Zo heeft een schuifpui regelmatig onderhoud nodig. Welk onderhoud uw schuifpui nodig heeft is per schuifpui verschillend.
Ondanks dat u uw schuifpui erg goed bijhoudt en regelmatig voorziet van de daarvoor bestemde slotspray kan het mechaniek van uw schuifpui toch kapot lopen.

Welke partij helpt mij hierbij?

Iedereen noemt zich tegenwoordig expert of specialist, maar bij wie bent u nu aan het juiste adres?
Veel slotenmakers bieden een schuifpui service om simpele klusjes op te lossen als het vervangen van de cilinder of vervangen van het slot, als dit niet al te veel complicaties met zich meebrengt.
Bij ons bent u verzekerd van deskundigheid en ruime kennis over alle soorten schuifpuien.

Reparatie en beveiliging schuifpui

Onderdelen die komen kijken bij de reparatie van uw schuifpui zoals het monteren van aluminium, kunstof of houten onderdelen, de wieltjes, rails of het glas behoren tot onze werkzaamheden. Natuurlijk plaatsen wij ook (extra) beveiliging, denk hierbij aan:

Lock Secure repareert en beveiligd schuifpuien. Schuifpuien zijn voor inbrekers vaak makkelijk te openen, toch kan een schuifpui met een SKG**® voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Naast het repareren van schuifpuien doen wij ook het vervangen van sloten in een schuifpui en schuifpui schade herstel.

Is het glas in uw schuifpui (dubbel glas, enkel glas of HR++ glas) kapot? Ook dan bent u bij Lock Secure aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij eerste hulp bij inbraakschade.

Schuifpui reparatie Sotenservice 24 uursservice
Sloten vervangen
Schuifpui reparatie schade

Repareren is goedkoper als vervangen

Is uw schuifpui toe aan een reparatie?  Voldoen uw sloten niet meer aan uw eisen? Vraag ons gerust om een geheel vrijblijvende prijsopgave. Schuifpui reparatie is nog altijd voordeliger als het compleet vervangen van uw schuifpui of een woninginbraak.

Lock Secure: 088 – 766 20 20 is gespecialiseerd in het repareren en beveiligen van schuifpuien. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar om u die service te verlenen die wij nastreven.