SKG sloten

SKG is een keurmerk dat wordt gegeven aan hang- en sluitwerk dat is getest door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw. SKG sloten hebben in verschillende testen bewezen een bepaalde mate van inbraakwerendheid te hebben. De zwaarte van de SKG sloten wordt aangegeven met sterren, waarbij één ster het laagste is en drie sterren het hoogste is.

Dit betekend niet dat een deur zonder SKG sloten slecht beveiligd is. Er zijn meerdere manieren om een huis te beveiligen. Voor een PKVW Certificaat Beveiligd Wonen is een SKG keurmerk een vereiste.

De toekenning van het keurmerk wordt bepaald door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Zij kijken hoelang een inbreker gemiddeld nodig heeft om het slot te forceren.

Wat betekenen de sterren op de SKG sloten?

  • Eén ster: gemiddeld inbraakwerend

SKG sloten met 1 ster zijn de lichtste sloten met dit keurmerk. Deze moeten in combinatie met nog een SKG product geplaatst worden.

  • Twee sterren: zwaar inbraakwerend

SKG sloten met twee sterren zijn sloten die op zichzelf, dus niet in combinatie met een SKG product geplaatst kunnen worden. Deze sloten vertragen een inbraak met tenminste drie minuten.

  • Drie sterren: extra zwaar inbraakwerend

SKG sloten met drie sterren zijn zwaar inbraakwerend. Dit is het zwaarste slot. Dit slot moet een inbraak minstens vijf minuten kunnen vertragen.

Onze zekerheden:

Lock Secure, uw slotenmakerGéén voorrijkosten*
Lock Secure, uw slotenmakerKlant is bij ons Koning
Lock Secure, uw slotenmakerSnel-Service©
Lock Secure, uw slotenmakerService en Kwaliteit gegarandeerd
Lock Secure, uw slotenmakerErkend & Gecertificeerde monteurs

SKG sloten en inbraakpreventie

Het voordeel van SKG sloten is dat u weet dat het slot getest is door de Sichting Kwaliteit Gevelbouw. Ook inbrekers zullen SKG sloten herkennen. Het keurmerk is namelijk zichtbaar en onuitwisbaar.

SKG sloten zijn een vereiste voor het kunnen aanvragen van een PKVW Certificaat Beveiligd Wonen. Zo’n politiekeurmerk betekent  dat u veilig kunt wonen in uw huis. Daarnaast kunt u hiermee ook vaak een korting krijgen op uw premie.

Kortom:

Door SKG-sloten bent u beter beveiligd tegen inbraak. Daarnaast is het ook mogelijk om korting te krijgen op uw verzekering. Voor montage kunt u terecht bij Lock Secure.

Telefoon: 088 – 766 20 20
E-mail: info@locksecure.nl

Direct een slotenmaker? Bel 088 - 766 20 20 of stuur ons uw vraag:

star4,8Beoordeeld met een 9.1 uit 31 beoordelingen. Beoordelingen lezen? Bekijk deze pagina.