Slotenservice.

Lock Secure: plaatsen, vervangen en reparatie van hang en sluitwerk.

(Klik voor vergroting)

Functioneert het slot niet goed? Is er bij u ingebroken of moeten uw sloten met spoed vervangen worden? Bel dan Lock Secure, uw eigen specialist op het gebied van 24 uur slotenservice en inbraak preventie.

Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u service te verlenen wanneer u ons nodig heeft!

 • Alle sloten in alle maten altijd meteen op locatie leverbaar
 • Spoed opdrachten worden direct uitgevoerd
 • Elke situatie wordt vakkundig en snel afgehandeld
 • Wij garanderen service en kwaliteit
 • Wij staan u persoonlijk te woord

Snel en vakkundig geholpen worden?

 1. U belt Lock Secure en u krijgt direct een slotenmaker aan de lijn.
 2. U verteld in het kort wat de situatie is en u kan direct gebruik maken van onze Snel-Service©.
 3. Wij sturen een monteur naar het opgegeven adres en uw probleem wordt direct ter plaatse opgelost.

Plaatsen

Plaatsen van extra veiligheid sloten? Sluit de deur enkel alleen op het hoofdslot? Dan kunt u overwegen om boven en onder het hoofdslot een extra veiligheid slot te nemen. Wij hebben meerdere variaties standaard op voorraad en kunnen alles op locatie direct naar wens uitvoeren.

Elke situatie is verschillend, en vraagt om een andere aanpak. Iedereen gaat graag met een gerust hart van huis, wij kunnen u adviseren wat in uw situatie de beste keuze zal zijn.

Tip: Laat uw deur op 3 punten sluiten met een 3 punt sluiting

Zie onze inbraak voorkomen pagina voor meer informatie.

Vervangen

Zijn uw sleutels kwijt, bent u zojuist verhuist of is er bij u ingebroken? Dan sturen wij een monteur die meteen op locatie alles naar wens zal uitvoeren. Dit kan op elk gewenst tijdstip van de dag, ook in de avond en weekend uren.


Slotenservice Lock Secure

Lock Secure werkt alleen met de beste en meest gangbare sloten gelet op:

 • Kwaliteit
 • Levensduur
 • Inbraak werend

Wilt u alleen nieuwe sleutels op het huidige slot? In de meeste gevallen kunnen wij enkel alleen de ‘cilinder’ wisselen zodat niet meteen het hele slot vervangen hoeft te worden.

Tip: Al uw sloten met 1 sleutel bedienen?

Het kan allemaal. Wij kunnen elk type slot voorzien van één en al dezelfde sleutel. Geen gedoe meer met verschillende sleutels, gewoon 1 sleutel. Alle gelijk sluitende sloten hebben standaard het SKG keurmerk en zijn geschikt i.v.m. het politie keurmerk.

U bent verzekerd van kwaliteit.

Reparatie

Vertoont het slot mankementen en werkt het niet meer zoals het hoort? Wij van Lock Secure proberen altijd eerst te repareren voordat wij het slot zullen vervangen. Vertoont het slot dusdanig zulke hoge slijtage dat vervangen van het slot nog de enige oplossing is, dan vervallen de reparatie kosten.

Blijft de sleutel vast in het slot zitten en krijgt u de deur niet meer open? Dan is het niet altijd noodzakelijk om meteen het hele slot te vervangen. Onze monteurs zijn intern opgeleid en weten het slot zo te openen dat soms een ‘cilinder’ of ‘insteekslot’ bespaard kan blijven.

Afgebroken sleutel in het slot? Grote kans dat u slot bespaard blijft en dat het afgebroken deel schadevrij verwijderd kan worden.

De monteur doet alles met u in overleg, zo komt u niet voor verassingen te staan.