Snelle service en duidelijkheid. Bij Lock Secure was dit top geregeld!

Binnen 1/2 uur was de monteur ter plaatse. Het kunnen pinnen is ook super makkelijk!

Goede en adequate service. Onze deuren werden ook nog even goed gesmeerd. Alles loopt weer soepel en ik heb het gevoel dat ons huis weer optimaal beveiligd is.

Wij kunnen Lock Secure van harte aanbevelen! Ze leveren snelle en goede service. Daarnaast kan je bij de monteur gelijk pinnen, dat is ook wel zo gemakkelijk!

Direct en duidelijk. Meer was voor mij niet nodig!

Gisternacht om 3.15 de sloten met spoed laten vervangen. De monteur van Lock Secure was in 20 min. aanwezig. De service was top! Ik wil jullie dan ook bedanken door deze referentie in te sturen.

Ons slot was kapot, de monteur wist ons precies te vertellen hoe dit probleem ontstaan was, hij heeft dit gelijk netjes voor ons opgelost. Super gedaan!

Ik heb door jullie 2 pensloten laten plaatsen. Netjes gedaan en tegen een goede (vooraf afgesproken) prijs.

Het duurde even voordat jullie monteur er was maar hij heeft ons goed geholpen. Groetjes Irma en Marlon

Jammer dat de monteur niet het goede slot bij zich had. Dezelfde dag nog een andere monteur gestuurd. Ondanks een foutje toch tevreden over jullie!!!

Uw monteur heeft bij ons de sloten vervangen voor gecertificeerde. Ik ben zeer tevreden over u handelen. Dank u wel.

Na mijn ontevredenheid kenbaar te hebben gemaakt hebben jullie het alsnog goed opgelost. Bedankt, John.

Sleutel aan de binnenkant vergeten, deur was in 2 seconden open. GOED GEREGELD!

Slot op de voordeur laten vervangen, vond deze wat prijzig maar ben wel blij dat het gedaan is. Heb er een tevreden gevoel aan overgehouden. Groetjes

Na 1 week liep het slot al niet meer lekker. Lock Secure heeft kosteloos een ander slot erin gezet. Vind ik netjes gedaan. Jongens bedankt. Robin

Op zaterdagavond kwamen wij thuis van onze vakantie in Frankrijk. Toen bleek dat er tijdens de vakantie ingebroken was. Nooit prettig, maar de jongen van Lock Secure heeft ons in ieder geval wel snel geholpen met het plaatsen van (eerst) tijdelijke sloten, waarna hij de dag erna langs geweest is om definitieve sloten te plaatsen.

Netjes opgelost voor ons moet ik zeggen.

Eerlijk ( en gratis) advies gehad over mijn huisbeveiliging. Gelijk een nieuw slot op de voordeur laten plaatsen.

Mooi werk geleverd, moest wel 30 minuten wachten, maar dat gaf niet.

Eerst een andere slotenmaker geprobeerd, maar die reageerde niet netjes op mijn (ben ik mee eens) gecompliceerde vraag over mijn schuifpui. Lock Secure echter raad ik (op het gebied van schuifpuien reparaties) echt aan! Een 10!

Tip: leg een sleutel van je huis bij de buren neer. Nu hadden wij helaas een slotenmaker nodig om binnen te komen. Maar wel netjes opgelost!

Ik wist niet dat inbrekers ook door mijn raam op de 2e etage zouden kunnen komen, dat kunnen ze dus wel. Hierna gelijk Lock Secure gebeld, die hebben het extra beveiligd met zo’n spijl in het midden.

Mijn ervaring met Lock Secure? Gewoon goed. Netjes gewerkt gewoon.

Jammer dat de monteur het juiste materiaal in zijn bus had. Maar je kan natuurlijk ook niet alles bij je hebben. 2 dagen later netjes een onderdeel van mijn schuifpui komen vervangen.