Op deze pagina:

 • Wél of géén voorrijkosten?
 • Over onze transparante prijzen
 • Waarom zijn wij soms duurder als een conculega?

Maar ook:

 • Betaling
 • Bedrijf of zorginstelling?
 • Particulier – woonhuisbeveiliging.

Niet kunnen vinden wat u zocht?
Bel ons en krijg direct persoonlijk antwoord 088 – 766 20 20

Wél of géén voorrijkosten?

*Wij rekenen géén voorrijkosten zolang de klant gebruikt maakt van onze diensten. Onze klant is immers koning!

Helaas gebeurt het regelmatig dat wij niet meer nodig zijn en dat de klant, niet of niet tijdig afbelt. Wij zijn dan helaas genoodzaakt in deze situatie voorrijkosten in rekening te brengen.

Bij ons wordt u altijd vooraf geïnformeerd over de verwachte (voorrij) kosten.

Over onze transparante prijzen

Veelal is het lastig om telefonisch de situatie in te schatten en hier een exacte prijsopgave te geven. Wij werken vaak dan ook met ‘vanaf’ of ‘richtprijzen’.

Een prijs indicatie over de telefoon gaat vaak gepaard met een aantal vragen. Door u standaard vragen te stellen kunnen wij vaak een correcte prijs indicatie geven.

Het is ook mogelijk een offerte aan te vragen via de email, dit kunt u doen via: offerte@locksecure.nl of op deze pagina »

Waarom zijn wij soms duurder als een conculega?

Wij doen ons uiterste best om onze producten en diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden. Het kan voorkomen dat wij een exact gelijke product of dienst niet onder de prijs van een conculega kunnen leveren. Welke wij zoveel mogelijk proberen te compenseren door het leveren van onze maximale services. U mag dan ook niks anders van uw slotenmaker verwachten.

Wanneer u gebruikt maakt van onze diensten zorgen wij er dan ook altijd voor dat alle sloten in en rondom het huis direct worden nagekeken, gesmeerd en waar nodig, geheel kosteloos indien geen materiaal benodigd, een 2e of 3e reparatie uitgevoerd zal worden. Vergt een 2e of 3e reparatie dusdanig zoveel tijd dat de monteur hier kosten in rekening voor moet brengen, dan doet deze dat enkel alleen met u in overleg. U komt niet voor onverwachte verassingen te staan.

Heeft u een soort gelijk product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! In sommige gevallen kunnen wij u een tijdelijke of eenmalige aanbieding doen. Ook kan het zo zijn dat de kwaliteit hiervan zeer onder de maat is welke zonde van uw geld zal zijn.

Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat vaak ook zo.

Betaling

Na de verrichtte werkzaamheden ontvangt u een handgeschreven bon die u contant of per pin kan betalen bij de monteur. Wij werken uitsluitend met betaling op locatie tenzij nadrukkelijk anders afgesproken. Tevens ontvangt u bij pin transacties een extra betaalbewijs.

Bedrijf of zorginstelling?

Dan zijn we ook u graag van dienst. Staan uw werknemers of relaties voor een dichte deur? In spoedgevallen zijn wij er vaak al binnen 30 minuten. Wij werken onder andere voor Politiemeldkamers, Vereniging Van Eigenaren, Woningcoöperaties en Banken.

Onze services zijn er ook voor uw bedrijf of instelling. Heeft u speciale wensen of heeft u meerdere opdrachten die uitgevoerd moeten worden? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies of een scherpe offerte met ons servicenummer 088 – 766 20 20 of e-mail ons op info@locksecure.nl.

Veel voorkomende aanvragen zijn o.a.:

 • Het leveren van zorgcilinders (draaiknop aan de binnenkant van het slot).
 • Het leveren van gelijksluitende cilindersloten (meerdere sloten bedienden op 1 sleutel).
 • Het leveren van Certificaat Cilinders (anti kopie).
 • Plaatsen van paniek-sloten.
 • Het opstellen van een Sluit/Sleutelplan.

Wij leveren alles uit voorraad en al onze sloten worden vakkundig en door onze gecertificeerde monteurs geplaatst.

Particulier – woonhuisbeveiliging.

Ook u mag niks anders verwachten dan onze beste services. Wij verzorgen veelal de beveiliging van woningen, één van onze specialiteit is dan ook ‘het buiten houden van ongewenste bezoekers’.
Denk hierbij aan het plaatsen van 3 punts slot, plaatsen van extra veiligheid sloten, het vervangen van inbraak werende cilinders, het plaatsen van veiligheid deurbeslag met beveiliging tegen de kerntrek methode.

Hebben uw sloten aandacht nodig van een slotenmaker met liefde voor het vak? Sluit uw deur niet meer zoals die dat vroeger deed en moet deze opnieuw gehangen worden met de ogen van een timmerman? Of is het hang en sluitwerk niet meer van deze tijd? Dan is het nú tijd om daar verandering in te brengen. Er worden elke dag steeds meer inbraken gepleegd en ook u kan slachtoffer worden van de gelegenheid inbreker. Valt er bij u ook meer te brengen dan te halen? Of denkt u ‘Dat gebeurd mij vast niet!’ Dan heeft u het mis. Geef inbrekers geen kans en laat u adviseren.

Bel direct voor een slotenmaker bij u in de buurt die vandaag nog langs komt op ons servicenummer 088 – 766 20 20 of email ons op info@locksecure.nl.

Wat te doen in een vervelende situatie als deze?
U belt direct de slotenmaker uit uw regio op 088 – 766 20 20