3 puntssluiting

3 puntssluiting laten plaatsen, repareren of vervangen?
Met onze snel-service is dit vaak dezelfde dag of dezelfde week nog geregeld.

Wij leveren 3 puntssluitingen voor houten, kunststof en aluminium deuren.

De kosten voor het vervangen van een 3 puntssluiting lopen zeer uiteen van zo’n €350,- tot wel €700,- inclusief services (bij bijzondere uitvoeringen kan dit bedrag hoger liggen).

3 puntssluiting stuk en niet meer afsluitbaar?
Wij kunnen altijd een noodvoorziening plaatsen, zo hoeft u dus niet met een slaapzak voor de deur te gaan liggen.

Reparatie aan huis.

Een deur met een 3 puntssluiting hoor je soepeltjes op slot te kunnen draaien zonder dat er veel weerstand op de sleutel staat.
De tandwielen in het mechaniek zorgen voor een soepel verloop, er mag dan ook geen spanning op komen te staan.

Wanneer de haken en/of pennen van de 3 puntssluiting aanloopt op de sluitkommen in het kozijn komt er spanning op de tandwielen te staan. Dit zorgt ervoor dat de tandwielen enorm snel slijten en zullen vroeg of laat breken.

Of de haken en/of pennen aanlopen kun je herkennen aan de weerstand op de sleutel en vaak aan de slijtagesporen in de sluitkommen.

Een 3 puntssluiting functioneert het meest optimaal als het omdraaien van de sleutel hetzelfde aanvoelt met de deur in zowel open als gesloten toestand.


Vervangen voor een nieuwe.

Wanneer een 3 puntssluiting een langere tijd niet goed gefunctioneerd heeft brengt dit ernstige schade toe aan het mechaniek.
In sommige gevallen is het dan ook niet meer mogelijk om deze te repareren. We zullen dan moeten overgaan op vervangen.

Het vervangen van een 3 puntssluiting gaat niet altijd even makkelijk. Oude type 3-puntssluitingen zijn niet altijd meer leverbaar.
In zo’n geval kiezen we voor een alternatief die voldoet aan dezelfde beveiligingseisen.

Een probleem met een 3 puntssluiting kan meerdere oorzaken hebben. Wanneer wij uw 3 puntssluiting vervangen kijken wij altijd wat het probleem heeft veroorzaakt, zodat we voorkomen dat het weer gebeurt, wel zo prettig.

Wij leveren alle soorten 3 puntssluitingen die er zijn. Geen 3 puntssluiting die wij niet leveren!

Hieronder een klein idee van onze voorraad 3 puntssluitingen

3 puntssluiting

Plaatsen van een 3 puntssluiting?

Indien u geen 3 puntssluiting heeft maar deze wel geplaatst wilt hebben is dat in de meeste gevallen geen enkel probleem.

Met onze snelservice is het plaatsen van een 3 puntssluiting vaak snel gerealiseerd.
Door het gebruik van freesmallen en de daarbij bijhorende freesmachines is een strakke en vakkundige installatie gegarandeerd.

De 3 puntssluiting wordt geïnstalleerd conform de beveiliging richtlijnen van het PKVW (politie keurmerk veilig wonen), daarom zal er tijdens de installatie ook nergens op bezuinigd worden.
Wij garanderen een vakkundige en nette installatie. Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Veiligheid door Zekerheid van Kwaliteit.

Omdat het juiste deurbeslag net zo belangrijk is als het plaatsen van een 3 puntssluiting leveren wij in combinatie met onze aanbieding een deurbeslag met kerntrekbeveiliging gratis.
Met alléén een 3 puntssluiting bent u niet voldoende beschermt tegen inbraak. De meest voorkomende inbraak methode is namelijk de Kerntrek / Cilindertrek methode.

Deur zonder 3 puntssluiting

3 puntssluiting met kerntrekbeveiliging (1)

Hier zit enkel in het midden van de deur een simpel slot.

Deur mét 3 puntssluiting

Hier zit het slot over de gehele lengte van de deur, deze is voorzien van 2 extra haken die alle 3 bediend worden door 1 sleutel.

Wilt u meer informatie of gewoon even overleggen met een specialist? Dat kan!

Stuur ons een e-mail op offerte@locksecure.nl, bel ons op 088 – 766 20 20 of vraag hier onderaan de pagina een offerte aan.

Plaatsen, Reparatie & Vervangen

Levering vaak uit eigen voorraad

Een noodslot bij defect

Vakkundig & Snel

100% tevredenheid garantie

    Ik wil graag een 3 puntssluiting:*

    Upload hier foto's van de situatie (een foto meesturen is niet verplicht):