3 puntssluiting

Je kan niet meer zonder
assembling-a-new-doorknob

3 puntssluiting plaatsen, repareren of vervangen

3 puntssluiting laten plaatsen, repareren of vervangen?
Met onze snel-service is er vaak al de eerst volgende werkdag een monteur op locatie.

Wij leveren 3 puntssluitingen voor zowel houten, kunststof als aluminium deuren en kozijnen.

3 puntssluiting stuk en niet meer afsluitbaar?
Wij kunnen altijd een noodvoorziening plaatsen, zo blijf je dus niet met een open deur.

Reparatie van een 3 puntssluiting.

Een deur met een 3 puntssluiting hoor je soepeltjes op slot te kunnen draaien zonder dat er veel weerstand op de sleutel staat.
De tandwielen in het mechaniek zorgen voor een soepel verloop, er mag dan ook geen spanning op komen te staan.

Wanneer de haken en/of pennen van de 3 puntssluiting aanloopt op de sluitkommen in het kozijn komt er spanning op de tandwielen te staan. Dit zorgt ervoor dat de tandwielen sneller slijten en zullen vroeg of laat kapot gaan.

Of de haken en/of pennen aanlopen kun je vaak herkennen aan de weerstand op de sleutel en aan de slijtagesporen in de sluitkommen in het kozijn.

Een 3 puntssluiting functioneert het meest optimaal als het omdraaien van de sleutel hetzelfde aanvoelt met de deur in zowel open als gesloten toestand.

Vervangen van een 3 puntssluiting.

Wanneer een 3 puntssluiting een langere tijd niet goed functioneert brengt dit ernstige schade toe aan het mechaniek.In sommige gevallen is het dan ook niet meer mogelijk om deze te repareren. We zullen dan moeten overgaan op vervangen. 

Het vervangen van een 3 puntssluiting gaat niet altijd even makkelijk. Oude type 3-puntssluitingen zijn niet altijd meer leverbaar.
In zo’n geval kiezen we voor een alternatief. Alle door ons geleverde 3 puntssluitingen voldoen aan het Politie Keurmerk veilig wonen.

Een probleem met een 3 puntssluiting kan meerdere oorzaken hebben. Wanneer wij je 3 puntssluiting vervangen kijken wij altijd wat het probleem heeft veroorzaakt, zodat we kunnen voorkomen dat het weer gebeurt, wel zo prettig.

Het plaatsen of vervangen van een 3 puntssluiting kost zo’n €500,- tot €750,- inclusief services (bij bijzondere uitvoeringen kunnen de kosten hoger liggen).

Plaatsen van een 3 puntssluiting.

Indien je geen 3 puntssluiting hebt maar deze wel geplaatst wilt hebben is dat in de meeste gevallen geen enkel probleem.
Met onze snelservice is het plaatsen van een 3 puntssluiting vaak snel gerealiseerd.

Door het gebruik van freesmallen en de daarbij bijhorende freesmachines is een strakke en vakkundige installatie gegarandeerd.
De 3 puntssluiting wordt geïnstalleerd conform het Politie Keurmerk veilig wonen, daarom zal er tijdens de installatie ook nergens op bezuinigd worden.

Wij garanderen een vakkundige en nette installatie. Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop. Veiligheid door zekerheid van kwaliteit.

Met alléén een 3 puntssluiting ben je niet voldoende beschermt tegen inbraak. Daarom plaatsen wij bij een nieuwe driepuntssluiting standaard een deurbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging.

Wil je meer informatie?

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen.

Terugbelverzoek.

Vul het formulier in om teruggebeld te worden.
We streven er dan naar om binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.

Heeft je terugbelverzoek betrekking op het vervangen van sloten? Dan ontvangen we graag foto’s waar het volgende op te zien is;

  • de gehele deur van binnenuit
  • de gehele deur van buitenaf
  • de kopse kant van de deur (waar het slot zichtbaar is)
  • het kozijn (waar het slot in valt)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, heif, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Foto's uploaden mislukt? Verstuur deze via Whatsapp naar 06 - 4979 4818 o.v.v. je voor en achternaam.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.