BUVA sloten

BUVA is een bedrijf gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en levert al vele jaren de bekende BUVA mechanische sluitsystemen. Door de lange samenwerking van BUVA met gerenommeerde cilinderfabrikanten en door innovatieve ontwikkelingen biedt BUVA nu diverse series profielcilinders voor sluitsystemen met veiligheid op elk niveau.

Lock Secure biedt BUVA sloten aan in alle vormen en maten. Wij adviseren altijd voor goede kwaliteitssloten te kiezen. BUVA sloten zijn echt kwaliteitssloten en ook één van de betere merken op de markt.

Onze zekerheden:

Lock Secure, uw slotenmakerGéén voorrijkosten*
Lock Secure, uw slotenmakerKlant is bij ons Koning
Lock Secure, uw slotenmakerSnel-Service©
Lock Secure, uw slotenmakerService en Kwaliteit gegarandeerd
Lock Secure, uw slotenmakerErkend & Gecertificeerde monteurs

Buva sloten laten plaatsen?

Zijn uw sloten toe aan vervanging of heeft u nieuwe sloten nodig? Denk dan eens aan BUVA sloten. Dit zijn kwalitatief hoogstaande sloten. BUVA sloten zijn moeilijker open te breken en te forceren dan goedkope sloten. Voor de beste werking van uw BUVA sloten is het belangrijk dat deze goed geplaatst worden. Dit kan u natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook laten doen door een professional van Lock Secure.

24 uur service

Heeft u een spoedgeval en moet uw BUVA slot gerepareerd/vervangen worden? Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om u te helpen. Onze werknemers staan altijd voor u klaar en zullen zo snel mogelijk aanwezig zodat u rustig en veilig kan slapen.

Kortom:

BUVA sloten zijn goede kwaliteitssloten voor een degelijke prijs. Voor het repareren of inbouwen van BUVA sloten bent u bij Lock Secure aan het juiste adres. Wij zorgen voor een mooi ingebouwd slot en zijn op ieder moment beschikbaar om u te helpen.

Telefoon: 088 – 766 20 20
E-mail: info@locksecure.nl

Direct een slotenmaker? Bel 088 - 766 20 20 of stuur ons uw vraag:

star4,8Beoordeeld met een 9.1 uit 31 beoordelingen. Beoordelingen lezen? Bekijk deze pagina.