Deuren afhangen

Klemt uw deur, gaat uw deur moeilijk dicht of zit er juist te veel speling op uw deur? Dan kan het zomaar zijn dat uw deur opnieuw afgehangen moet worden. Lock Secure heeft ruime ervaring in het afhangen van deuren en draagt graag ook zorg voor het afhangen van uw deur.

Deuren afhangen: nauwkeurigheid vereist

Deuren afhangen is een vakkundig en uiterst precies werk. Daardoor kan het (zonder de juiste ervaring) een tijdrovende klus zijn. Daarbij is het afhangen van een opdekdeur gemakkelijker dan het afhangen van een stompe deur.

Buitendeuren zijn over het algemeen zwaarder dan binnendeuren. Bij buitendeuren moeten de draai- en hangnaden nauwkeurig sluiten en hiervoor is enige ervaring vereist. Lock Secure heeft deze ervaring en gebruikt deze en het juiste materiaal om deur(en) af te hangen. Hierbij houden wij rekening met de wensen van onze klanten op locatie.

Projectmatig deuren afhangen

Heeft u een geheel project waar deuren afgehangen moeten worden? Ook dan is Lock Secure uw afhang-specialist. Wij werken in een groot gebied in Zuid Holland en beschikken over eigen apparatuur en een ruime ervaring. Een team van professionals staat voor u en uw project klaar.

Snel en vakkundig geholpen worden?

  • U belt Lock Secure: 088 – 766 20 20 en u krijgt direct een slotenmaker aan de lijn.
  • U verteld in het kort wat de situatie is en u kan direct gebruik maken van onze Snel-Service©.
  • Wij sturen een monteur naar het opgegeven adres en uw probleem wordt direct ter plaatse opgelost.

Wilt u uw deur laten afhangen? Laat een specialist uw deur of deuren afhangen en schakel Lock Secure in.

De monteur doet alles met u in overleg, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ben jij op zoek naar een slotenmaker?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus auctor sit amet nulla ut tempus. Praesent ipsum nisi, dignissim a tincidunt a, consequat sollicitudin lectus.

088 – 766 2020