Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lock Secure biedt vele diensten. Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd slotenmaker en bieden wij slotenservice op 24/7 basis. Ook geven wij u advies over het voorkomen van inbraken en woonhuisbeveiliging.

U kunt ook bij ons terecht voor alles op het gebied van deuren, ramen en schuifpuien. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van geheel nieuwe deuren, het vervangen van sloten of het repareren van de sluiting van uw schuifpui.

Liever direct een slotenmaker spreken? Bel dan met 088 – 766 20 20 of e-mail ons: info@locksecure.nl.

Slotenmaker

Slotenservice

Functioneert het slot niet goed? Is er bij u ingebroken of moeten uw sloten met spoed vervangen worden? Dan kunt u een slotenmaker zeker gebruiken. Lock Secure slotenservice staat voor u klaar. Bekijk welke slotenservices wij aanbieden.

Sloten vervangen

Inbraak voorkomen

Lock Secure houdt zich iedere dag bezig met het voorkomen van inbraken. Door onze ruime ervaring weten wij exact welk slot en welke beveiliging in uw situatie nodig is om inbrekers buiten de deur te houden.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inbraak voorkomen.

inbraak en ruitschade

Inbraak/ruitschade

Heeft u inbraak of ruitschade opgelopen? Erg vervelend. Lock Secure helpt u om de schade te verhelpen, tijdelijk of definitief. Wij kunnen snel ter plaatse zijn om uw ruit dicht te zetten, of de inbraakschade te repareren. Heeft u schade? Bekijk dan wat wij voor u kunnen betekenen op onze inbraak/ruitschade pagina.

Deurbeslag

Deuren

De deur van uw woning of van uw bedrijfspand vergt zo nu en dan uw aandacht. Zo kan het zijn dat uw deur opnieuw afgehangen moet worden, dat uw deurbeslag vervangen moet worden of dat er een complete nieuwe deur geplaatst moet worden. Lees hier meer over deuren.

Schade herstel schuifpui

Schuifpuien

Een schuifpui is een mooie oplossing voor de overgang van uw woonhuis naar uw tuin. Deze vaak technische deuren hebben echter wel wat vaker dan normale deuren problemen. Wij weten om te gaan met schuifpuien en kunnen ze repareren en beveiligen. Bekijk de pagina over schuifpuien.

Ramen

Ramen

Er is een grote diversiteit aan ramen. Op het gebied van ramen repareert Lock Secure de sluitingen, vervangen wij sluitingen en onderhouden wij de diverse sluitingen.

Lees alles over de diensten die wij aanbieden op het gebied van ramen.