Over Lock Secure

Jouw veiligheid is onze prioriteit 

Al jarenlang zet Lock Secure zich in voor het beveiligen van woningen en andere panden. Waar we ooit begonnen met het specialiseren in onze slotenservice, hebben we onze diensten inmiddels uitgebreid tot volledige inbraakbeveiligingssystemen, toegangscontrolesystemen en houten deuren en kozijnen van de hoogste kwaliteit. 

Als Politiekeurmerk Veilig Wonen-erkend beveiligingsbedrijf zijn we daarnaast bevoegd om jouw woning te voorzien van het PKVW-certificaat. Deze garandeert dat de woning goed beveiligd – de kans op een geslaagde inbraak vermindert met wel 95% – en daarnaast ook brandveilig is.

Michael Schapkun

Oprichter en directeur

Wat kun je bij Lock Secure verwachten?

Oprichter Michael Schapkun aan het woord:

“Toen ik als jonge ondernemer begon in de slotenmakers wereld, werd ik me al heel snel bewust van het imago dat hierbij komt kijken. Na slechte ervaringen bij andere slotenmakers gingen onze klanten argwanend de samenwerking met ons aan en daar schrok ik van. Mijn doel werd dan ook gelijk om betrouwbaarheid op de eerste plaats te zetten. Dit doen we door persoonlijk contact, door alleen klussen aan te nemen waarvan we zeker weten dat we een goed eindresultaat kunnen leveren én door transparantie in de prijs te bieden. Geen kleine lettertjes en duidelijke facturen. 

Ik ben trots op het gemotiveerde team van Lock Secure en de positieve feedback die we terugkrijgen van onze klanten. We zijn inmiddels zo veel meer dan alleen slotenmakers. Jouw veiligheid, onze prioriteit.”

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, jpeg, heif, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Foto's uploaden mislukt? Verstuur deze via Whatsapp naar 06 - 4979 4818 o.v.v. je voor en achternaam.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Onze klanten beoordelen ons met een 9 uit 10
    4.5/5