Anti inbraakstrip

Een anti inbraakstrip is een speciaal gevorm stuk aluminium of ijzer dat zorgt dat het voor de inbreker (haast) onmogelijk wordt om de deur open te breken. Een anti inbraakstrip zorgt ervoor dat er geen gleuf meer is tussen de deur en het kozijn. Ook het zogenaamde flipperen wordt door de anti inbraakstrip onmogelijk.

Een anti inbraakstrip is niet alleen geschikt voor op een deur, want ook op ramen werkt een anti inbraakstrip uitstekend. Een inbreker zal namelijk net zo goed via het raam inbreken mocht deze slecht beveiligd zijn.

Een anti inbraakstrip is vooral bedoeld voor deuren en ramen die maar op één punt sluiten. Driepuntssluitingen vallen op meerdere plaatsen in de deur en zijn sowieso minder gevoelig voor het openbreken.

Onze zekerheden:

Lock Secure, uw slotenmakerGéén voorrijkosten*
Lock Secure, uw slotenmakerKlant is bij ons Koning
Lock Secure, uw slotenmakerSnel-Service©
Lock Secure, uw slotenmakerService en Kwaliteit gegarandeerd
Lock Secure, uw slotenmakerErkend & Gecertificeerde monteurs

Anti inbraakstrip laten plaatsen?

In anti inbraakstrips bestaat er verschil in kwaliteit. Zo is er anti inbraakstrip van aluminium en een anti inbraakstrip van metaal. Een metalen anti inbraakstrip is sterker dan een anti inbraakstrip van aluminium en daardoor ook veiliger.

Ook is de kwaliteit van de anti inbraakstrip afhankelijk van het SKG-keurmerk. Een slot zonder keurmerk is niet getest of niet goed genoeg voor het keurmerk. Wij adviseren daarom altijd een anti inbraakstrip met SKG-keurmerk.

PKVW-certificaat

Wist u dat u een korting kan krijgen op uw premie. Met het PKVW is dit mogelijk. Doordat u moeite heeft gedaan om uw huis zo veilig mogelijk te maken (SKG sloten) wilt de verzekering hier een korting voor geven.

Onze monteurs zijn PKVW adviseur en kunnen u helpen aan een veilig huis en een korting bij de verzekering. Daarnaast hebben wij een partner Erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Kortom:

Om te voorkomen dat uw deur of raam wordt opengebroken doet u er verstandig aan om een anti inbraakstrip te monteren of te laten monteren. Voor advies of vragen kunt u contact opnemen met ons.

Telefoon: 088 – 766 20 20
E-mail: info@locksecure.nl

Direct een slotenmaker? Bel 088 - 766 20 20 of stuur ons uw vraag:

star4,8Beoordeeld met een 9.1 uit 31 beoordelingen. Beoordelingen lezen? Bekijk deze pagina.