Inbraak in uw woning voorkomen

Helaas worden er tegenwoordig nog vele inbraken in woningen gepleegd. Mocht u persoonlijk getroffen worden, dan is dit uiteraard een zeer vervelende situatie, waarin u onder andere geconfronteerd wordt met materiële en immateriële schade en bovendien ook met inbreuk op uw privacy. Gelukkig kunt u vele preventieve maatregelen treffen. Wij van Locksecure willen graag inbraak in uw woning voorkomen, dus willen we u onderstaand voorzien van informatie, die voor u wellicht interessant is.

Lock Secure

Lock Secure 24 uur slotenservice heeft ruime ervaring op het gebied van inbraakpreventie. Wij weten precies welk slot in uw situatie gemonteerd moet worden en inbraak in uw woning voorkomen kan worden. U kunt ons 24 uur per dag bellen (dus ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend) om u te laten adviseren of om een afspraak te maken en desgewenst de beveiliging direct te laten plaatsen.

Met de SnelSevice© kunt u vandaag nog inbrekers buiten de deur houden. Bij onze monteur uit uw regio kunt u ter plekke zowel contant afrekenen als pinnen. De voorrijkosten zijn gratis.

Lock Secure maakt gebruik van meerdere soorten beveiliging. Wij plaatsen bij u onder andere pensloten, kerntrekbeveiliging, raam/druksloten, driepuntssloten. Op onze website verschijnen tevens verschillende aanbiedingen van de diverse beveiligingsproducten, die wij gebruiken.

Contact met Lock Secure

Mocht u advies willen over hoe inbraak in uw woning voorkomen kan worden of heeft u ons direct nodig om uw huis te beveiligen? Neem dan gerust contact met ons op. Lock Secure is 24 uur per dag bereikbaar en wij voeren spoedopdrachten direct uit. U kunt tevens vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heeft u een slotenmaker nodig? Bekijk de pagina’s slotenmaker Amsterdam, slotenmaker Rotterdam of slotenmaker Utrecht. Zit u in een andere omgeving? bekijk de overkoepelende slotenmaker pagina voor alle andere locaties.

Ben jij op zoek naar een slotenmaker?

Wij zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van uw hang en sluitwerk. Neem direct contact op met Locksecure en wij maken ogenblikkelijk een afspraak! Locksecure is uw expert in slotenservice en beveiliging.

088 – 766 2020
Deel dit artikel op:

Misschien ook interessant

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?
14 maart 2023

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt? Weet jij het

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak
13 februari 2023

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak

Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten, verwacht je misschien dat diefstal altijd verzekerd is

Tips om zelf je huis te beveiligen
6 januari 2023

Tips om zelf je huis te beveiligen

Wat voor veel mensen een nachtmerrie is, wordt voor een flink aantal mensen per