Kies altijd voor een slotenmaker!

Sloten zijn systemen die nogal gevoelig zijn, en hierdoor kan er al snel schade aan kan ontstaan. Het is dan ook zeker raadzaam om sloten door een erkende slotenmaker te laten vervangen. Als je zelf gaat proberen een slot te vervangen of te repareren bestaat de kans dat er blijvende schade ontstaat aan de sloten. Dit zou natuurlijk enorm zonde zijn, want wellicht kun je de sloten nog ergens in huis gebruiken. Een erkende slotenmaker heeft genoeg ervaring in het vervangen van de sloten en heeft ook nog eens het juiste gereedschap bij zich om dit alles voor je op te lossen!

Wat voor soort slot?

Een slotenmaker zal je niet alleen helpen bij het vervangen van de sloten, maar hij zal zorgen dat het juiste slot wordt geplaatst daar waar nodig is. Vaak zul je op woningdeuren de zogenaamde cilindersloten terug vinden. Deze komen in twee verschillende soorten voor; de tweepuntssloten en de driepuntssloten.
Echter zit het verschil in het aantal contactpunten met de deurpost. Hoe meer contactpunten een slot heeft, de te veiliger is deze. Voor ramen wordt vaak gekozen voor een bijzetsloten. Dit zijn dan voornamelijk opleg en insteeksloten. Helaas kunnen deze sloten niet altijd op ieder raam geplaatst worden, dit is namelijk weer afhankelijk van de dikte van het kozijn.

Heeft u een slotenmaker nodig? Bekijk de pagina’s slotenmaker Amsterdam, slotenmaker Rotterdam of slotenmaker Utrecht. Zit u in een andere omgeving? bekijk de overkoepelende slotenmaker pagina voor alle andere locaties.

Ben jij op zoek naar een slotenmaker?

Wij zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van uw hang en sluitwerk. Neem direct contact op met Locksecure en wij maken ogenblikkelijk een afspraak! Locksecure is uw expert in slotenservice en beveiliging.

088 – 766 2020
Deel dit artikel op:

Misschien ook interessant

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?
14 maart 2023

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt? Weet jij het

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak
13 februari 2023

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak

Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten, verwacht je misschien dat diefstal altijd verzekerd is

Tips om zelf je huis te beveiligen
6 januari 2023

Tips om zelf je huis te beveiligen

Wat voor veel mensen een nachtmerrie is, wordt voor een flink aantal mensen per