Sleutel in het slot afgebroken

U zult de volgende situatie vast wel herkennen. Na een lange werkdag spoedt u zich naar de gesloten deur van uw woning, u wilt deze snel en krachtig openen en plotseling breekt uw sleutel af in het slot. U baalt stevig, want er is toevallig de komende uren niemand aanwezig. Simpelweg, u bent buitengesloten. Help, sleutel in het slot afgebroken, wat te doen?

Lock Secure 24 uur slotenservice

U kunt in dit geval direct contact opnemen met Lock Secure. Wij hebben een 24 uur slotenservice en zijn dus ook de gehele dag bereikbaar. De slotenmaker uit uw regio komt met spoed uw kant op en probeert binnen 20 minuten ter plaatse te zijn. In het specifieke geval dat de sleutel in uw slot afgebroken is, is de kans groot dat uw slot bespaard blijft en dat het afgebroken deel schadevrij verwijderd kan worden. U komt niet voor verrassingen te staan, want onze monteur doet alle handelingen en reparaties met u in overleg.

Betaling bij Lock Secure

Nadat uw slotenmaker alles naar wens heeft verholpen, ontvangt u ter plekke een handgeschreven bon. U kunt bij onze monteur zowel contant betalen als pinnen. Als u gebruik maakt van onze diensten, rekent Lock Secure geen voorrijkosten. Mocht het onverhoopt gebeuren dat wij u toch niet meer van dienst hoeven zijn en u niet of niet tijdig afbelt, dan zijn wij genoodzaakt alsnog deze kosten in rekening te brengen.

Diensten van Lock Secure

Wanneer u sleutel in het slot is afgebroken kunt u ons bellen op 088 – 766 20 20. Maar u kunt Lock Secure ook 24 uur per dag bereiken, in het geval u onze hulp nodig heeft in bijvoorbeeld onderstaande situaties;

  • U bent buitengesloten
  • Uw sleutel is afgebroken
  • Uw slot is kapot of moet vervangen worden
  • U wilt direct andere sleutels na verhuizing
  • Na een inbraak
  • U wilt beveiligd worden tegen inbraak
  • De sleutel zit nog aan de binnenkant van het slot

Contact Lock Secure

Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of heeft u ons direct nodig, omdat de sleutel in het slot afgebroken is? Neem dan gerust contact met ons op. Lock Secure is 24 uur per dag bereikbaar en wij voeren spoedopdrachten direct uit. U kunt tevens vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heeft u een slotenmaker nodig? Bekijk de pagina’s slotenmaker Amsterdam, slotenmaker Rotterdam of slotenmaker Utrecht. Zit u in een andere omgeving? bekijk de overkoepelende slotenmaker pagina voor alle andere locaties.

Ben jij op zoek naar een slotenmaker?

Wij zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van uw hang en sluitwerk. Neem direct contact op met Locksecure en wij maken ogenblikkelijk een afspraak! Locksecure is uw expert in slotenservice en beveiliging.

088 – 766 2020
Deel dit artikel op:
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Misschien ook interessant

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?
14 maart 2023

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt? Weet jij het

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak
13 februari 2023

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak

Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten, verwacht je misschien dat diefstal altijd verzekerd is

Tips om zelf je huis te beveiligen
6 januari 2023

Tips om zelf je huis te beveiligen

Wat voor veel mensen een nachtmerrie is, wordt voor een flink aantal mensen per