Zo verlies je nooit meer je sleutels

We kennen allemaal wel iemand die altijd alles kwijt is. Dit is echter zeer vervelend wanneer het de huissleutel betreft. Het proberen te herinneren waar u uw sleutels heeft gelaten kan een echte hersenkraker zijn, zeker omdat men vaak niet bewust is waar hij/zij zijn sleutels heeft gelaten. Bent of kent u iemand die vaak zijn sleutels kwijtraakt? Door deze tips verkleint u de kans aanzienlijk!

Gebruik een vaste sleutelplek

De belangrijkste en makkelijkste tip is om uw sleutels altijd op dezelfde plek te leggen. Denk aan een sleutelkastje bij de deur of een doosje. Door er een routine van te maken om de sleutels altijd in het desbetreffende kastje of doosje te leggen verkleint u de kans dat u de sleutels ergens anders neerlegt en vervolgens vergeet waar.

Ook buitenshuis

Ook buitenshuis is het verstandig om uw sleutels op een vaste plek te bewaren. Denk aan een broekzak, maar nog beter een speciaal vakje in een tas. Buitenshuis heeft u bijna geen reden om sleutels te verplaatsen. Wanneer u ze dus op een speciaal plekje bewaart weet u bij thuiskomst altijd waar u moet zoeken.

Verzwaar uw sleutelbos

Bent u toch genoodzaakt om de sleutels te verplaatsen? Dan is het verstandig om de sleutelbos te “vergroten” d.m.v. het bevestigen van bijvoorbeeld sleutelhangers e.d. Door het verzwaren van de sleutelbos bent u meer bewust van het verplaatsen ervan. Tevens valt de sleutelbos dan meer op en zult u ze minder snel ergens laten liggen.

Altijd even dubbelchecken

Check bij het verlaten van een plaats altijd even of u alles mee heeft. Sleutels, telefoon en portemonnee, vaak de belangrijkste dingen. Wanneer u er een routine van maakt om dit rijtje altijd even in uw hoofd af te spelen wanneer u ergens vertrekt dan zal de kans kleiner worden dat u uw sleutels en/of andere belangrijke spullen zoals telefoon en portemonnee vergeet.

Toch uw (huis)sleutel verloren?

Door het gebruik van bovenstaande tips zal de kans aanzienlijk kleiner worden dat u in de toekomst uw sleutels vergeet of kwijtraakt. Mocht u in de toekomst toch uw sleutels verliezen? Dan kunt u altijd bellen met de 24-uurs service van Lock Secure. In de meeste gevallen krijgen wij de deur geopend zonder het slot uit te hoeven boren. Moet de monteur toch het slot uitboren? Dan heeft deze altijd een nieuw slot voorradig.

Heeft u een slotenmaker nodig? Bekijk de pagina’s slotenmaker Amsterdam, slotenmaker Rotterdam of slotenmaker Utrecht. Zit u in een andere omgeving? bekijk de overkoepelende slotenmaker pagina voor alle andere locaties.

Ben jij op zoek naar een slotenmaker?

Wij zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van uw hang en sluitwerk. Neem direct contact op met Locksecure en wij maken ogenblikkelijk een afspraak! Locksecure is uw expert in slotenservice en beveiliging.

088 – 766 2020
Deel dit artikel op:

Misschien ook interessant

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?
14 maart 2023

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt?

Wat dekt je inboedelverzekering als er ingebroken wordt? Weet jij het

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak
13 februari 2023

Verzekerd bij diefstal zonder sporen van braak

Wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten, verwacht je misschien dat diefstal altijd verzekerd is

Tips om zelf je huis te beveiligen
6 januari 2023

Tips om zelf je huis te beveiligen

Wat voor veel mensen een nachtmerrie is, wordt voor een flink aantal mensen per